FI00a1a1

 

FI01a1a1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FI02a1a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selamat datang ke Scanjet Systems, pembersihan tangki dengan penuh tanggungjawab.

Scanjet System menawarkan rangkaian produk pembersihan tangki dan produk CIP (Clean In Place) untuk semua industri daratan. Dengan rangkaian peralatan pembersihan tangki kami yang luas dan pelbagai, kami mampu membekalkan anda dengan penyelesaian pembersihan tangki khusus untuk keperluan anda. Rangkaian peralatan pembersihan tangki kami yang pelbagai meliputi aplikasi sanitari dan bukan sanitari.

Minuman: Rangkaian produk Bio kami yang amat moden serta memiliki ciri-ciri mementingkan kebersihan akan membuatkan tangki anda sentiasa bersih seperti hari pertama tangki anda dipasang. Scanjet Bio 25 umpamanya adalah mesin pembersihan tangki moden yang 100% bersih-sendiri, direka khusus bukan sahaja untuk menangani pembersihan tangki fermentasi yang tinggi dan besar, malah ia juga mampu membersihkan tangki yang lebih besar di kilang pemprosesan anda.

Makanan: Melalui kehendak daripada para pelanggan dan badan-badan penguatkuasa yang amat menekankan pengeluaran yang bersih, tangki-tangki untuk penyimpanan dan pemprosesan adalah merupakan bahagian yang amat penting di dalam apa jua fasiliti pengeluaran makanan. Ini menghendaki agar penjagaan tangki supaya berada dalam tahap terbaik pada setiap masa sebagai satu kemestian. Rangkaian produk Scanjets Bio menawarkan peralatan peneraju pasaran untuk menangani sebarang aplikasi pembersihan tangki.

Kertas: Dari pembersihan tangki penyimpanan pulpa ke pembersihan saluran-saluran dalam proses pembuatan kertas, Scanjet mempunyai peralatan yang akan memastikan proses anda berjalan dengan lancar. Rangkaian produk SC menawarkan penyelesaian pembersihan tangki serba lasak yang sesuai dengan keperluan anda.

Tenaga: Dari tangki penyimpanan minyak ke penghasilan Ethanol, Scanjet memiliki penyelesaian kepada penjagaan kebersihan tangki anda. Keperluan dalam industri tenaga yang luas dan pelbagai ini dapat dipenuhi melalui penggunaan rangkaian produk Scanjet Bio dan SC.

Pengangkutan: Kini, jurang jarak di antara pengeluar ke pengguna akhir untuk apa jua produk semakin luas. Muatan kargo tangki pula sentiasa bertukar dari hari ke hari, maka ini memerlukan kaedah pembersihan tangki yang baik di antara pengisian muatan tangki. Rangkaian produk Scanjet Bio dan SC akan memastikan tangki kargo anda sentiasa bersih dan risiko pencemaran terhadap muatan tangki dapat dihapuskan.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut berkenaan rangkaian produk peralatan pembersihan tangki Scanjet Systems, sila hubungi pejabat Scanjet berhampiran anda:

 

RANDUUK MASTERS SDN BHD
NO. 6-2, JALAN MEDAN PB 3A
PUSAT BANDAR
SEKSYEN 9
43650 BANDAR BARU BANGI
SELANGOR
T: +603-89267221
F : +603-89267231
Contact
Azmi Said
azmi@mydata.com.my
Arief Azhari
arief@mydata.com.my

 

FI03a1a1FI04a1a1FI05a1a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

footerC

 

Scanjet Systems | Södra Långebergsgatan 36, 400 97 Göteborg, Sweden | TEL +46 (0) 31 338 75 30 | FAX +46 (0) 31 338 75 40
SALES: sales@scanjetsystems.com | SERVICE: service@scanjetsystems.com | © 2012 ScanjetSystems.com All rights reserved

 

 

denmark01
estonia01
finland01
germany01
italy01
poland01
spain01
sweden01
china01
japan01
malaysia01
korea01
thailand01
veitnam01
usa01
uk01
russia01